Maak samen met de Harmonie een prachtige reis

Reis om de wereld in 80 dagen

een muzikaal avontuur, een belevenis voor alle zintuigen!

De nacht kwam. De maan trok naar het eerste kwartier en het weinige licht zou snel uitdoven in de mist aan de horizon. Wolken rezen op uit het oosten en overschaduwden delen van de hemel. Het avontuur was nu echt begonnen…..
(Jules Verne, Around the World in 80 Days)

 

Opnieuw een prachtig project van de Harmonie voor het hele gezin. Maar liefst 3 voorstellingen waarin het Vestzaktheater speciaal voor deze gelegenheid wordt omgebouwd en ingericht tot een werelds podium. Een schitterende beleving voor jong en oud waarbij het publiek geniet van prachtige muziek, diverse acts, een show met licht en geluid, beelden en zelfs geuren en smaken.

Na het zeer succesvolle Maestro Son en Breugel 2017, het geweldige Jeugdpromsconcert Music in Blue 2017 in de Bongerd en het zeer succesvolle openlucht Koningsconcert 2018 op het Kerkplein laat de veelzijdige Harmonie van Son en Breugel zich nu weer van een heel andere kant zien met dit prachtige project.

Laat u verrassen tijdens deze Reis om de wereld in 80 dagen en geniet samen met al uw zintuigen!

 

 

De Reis om de wereld in 80 dagen is echter meer dan alleen maar 3 voorstellingen van ons Harmonieorkest. Omdat wij het als Harmonie belangrijk vinden dat we midden in de samenleving van Son en Breugel onze rol vervullen, zoeken we in dit project verbinding met anderen. Zo bezoeken we in de maanden vooraf basisscholen in Son en Breugel en geven we workshops rond het thema de wereld en muziek. Ook laten we met een kleurplatenactie en puzzels kinderen kennis maken met muziek. In navolging van de initiatieven van o.a. Son en Breugel Verbindt, de LEVGroep en Vluchtelingenwerk zijn we momenteel in contact om de vele culturen in ons dorp bij het project te betrekken.

 

Na de voorstellingen komt het publiek bijeen voor een gezellige afterparty in het Vestzaktheater, met na de middagvoorstellingen de mogelijkheid voor een “meet and greet” met de muzikanten en hun instrumenten (laat de jeugd van Son en Breugel zelf eens proberen om geluid uit een blaasinstrument te krijgen), diverse workshops (zoals buikdansen en een heus probeercircus) en een proeverij van (internationale) hapjes. Zo doen we er alles aan om op 8 en 9 december de Reis om de wereld in 80 dagen daadwerkelijk een muzikaal avontuur, een belevenis voor alle zintuigen te laten zijn.