Corona maatregelen

14 oktober 2020

Gisteren zijn tijdens een persconferentie wederom aanvullende maatregelen afgekondigd m.i.v. vandaag woe 14-10 om 22.00 uur. 

Na bericht van de KNMO en overleg met gemeente en VZT vandaag betekent dit voor PHEV het volgende met ingang van vandaag 22.00 uur.

 

Aanvullend op het huidige protocol (standdatum 01-10-2020, zie website: https://phev.nl/reglementen-en-formulieren) gelden de volgende maatregelen voor PHEV:

- We adviseren iedereen dringend om in het VZT mondkapjes te dragen. Dit mondkapje kan dan bij de repetitie na plaatsnemen op de eigen stoel of slagwerkpositie afgezet worden. Na de repetitie zet iedereen dan het mondkapje weer op.

- Het VZT sluit uiterlijk om 22.00 uur. Dit betekent dat de repetities op tijd stoppen, zodat iedereen om 22.00 buiten kan zijn. NB: hier gaat de gemeente ook op handhaven.

 

Daarnaast vragen we extra aandacht aan de reeds in het protocol staande punten:

- Houd de onderlinge afstand in de gaten. Zowel tijdens de repetitie als tijdens het lopen in het VZT.

- Houd je aan de looprichting en de wijze van binnenkomen en weggaan: door de voordeur in en door de nooddeuren de zaal uit.

- Neem al je spullen mee naar je eigen stoel en maak daar je instrument gereed.

 

De maximale groepsgrootte van 30 per ruimte blijft gegarandeerd doordat het Harmonieorkest tot nader bericht blijft repeteren in 2 groepen na elkaar. De andere orkesten kunnen vanwege hun omvang in zijn geheel repeteren.