Sponsoren PHEV

Met de steun van onderstaande partners en trouwe sponsoren is Harmonie Pro Honore et Virtute nog meer in staat om "Muziek op z'n best" in Son en Breugel te verzorgen. Sponsoring stelt ons onder meer in staat om te investeren in muziekinstrumenten en een gedegen muziekopleiding, ook voor de jeugd. Daarnaast draagt sponsoring bij aan de organisatie van onze concerten en projecten zoals samenwerking met de basisscholen in Son en Breugel op het gebied van ervarend muziekonderwijs. Mede hierdoor dragen we een deel van de kosten samen en houden we de toegang tot onze concerten en muziekonderwijs laagdrempelig en bereikbaar voor velen in Son en Breugel.

 

Sponsoring ook iets voor uw onderneming?

We zijn trots en zeer dankbaar op onderstaande bedrijven en organisaties die ons, vaak al jaren, trouw steunen. Er is uiteraard altijd plaats voor nieuwe sponsors. Misschien ook iets voor u of uw onderneming? Dat kan op twee manieren:

- Allereerst door PHEV-Sponsor te worden. Dan spreken we een (meer)jarige sponsoring af voor de steun aan PHEV, of

- Door uw bedrijf op te nemen als projectsponsor van een bepaald concert of evenement.

Sponsoring is nadrukkelijk tweezijdig. Wij vragen een financiële bijdrage, maar daar staat uiteraard wel iets tegenover voor u. Te denken valt aan publiciteit en naamsvermelding op onze website en social-media, uw logo op drukwerk, advertenties in lokale bladen en plaatsen van promotiemateriaal en vertonen van uw logo bij concerten. Aangezien sponsoring maatwerk is, gaan we graag met u in gesprek.

 

   
   
Partners die onze concerten mede mogelijk maken